Om Moderna Bil

Företaget har idag varit verksamt i över 6 år, våra 2 anläggningar har tillsammans sålt över 4000 bilar. Vi tillhandahåller ett modernt sätt för dig att handla din nästa bil på. Det du kan förvänta dig av oss är ett riktigt bra bemötande, både innan, under och efter affären.

Med våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet vill vi erbjuda dig mycket prisvärda bilar med god historik oavsett om du är privatperson eller företagare. Vi har en professionell inköpsorganisation som jobbar för att ta fram de bästa bilarna.

Vi undersöker noggrant bilarnas historik, säkerställer så att bilens mätarställning är korrekt och kontrollerar bilens skick innan vi tar in den. Läs om vår intergritetspolicy här.

Garantier

Du får alltid garanti på bilen du köper från oss och har möjlighet att köpa till en utökad garanti.

Fri visning

Kan du inte komma till oss kommer vi till dig. Vi visar bilen på lunchen på jobbet eller hemma efter arbetsdagen är slut. Helt kostnadsfritt och inget köptvång. Vill du köpa bilen efter visning lämnar vi kvar bilen och ger dig nycklarna direkt!

Modern verkstad

Vi kvalitetstestar, åtgärdar och tvättar alla våra bilar i vår egen verkstad. Du som kund får alltid ett protokoll på vad vi gjort och i vilket skick bilen är. Vi erbjuder er också en helhetslösning efter ert bilköp där vi tar hand om bilen med allt vad det innebär.

Inköpsorganisation

Vi har en professionell inköpsorganisation som jobbar för att ta fram de bästa bilarna. Vi undersöker noggrant bilarnas historik, säkerställer så att bilens mätarställning är korrekt och kontrollerar bilens skick innan vi tar in den.

  • Över 100 leveransklara bilar
  • Garanti på alla våra bilar
  • Ett av Sveriges största transportbilslager
  • Sveriges bästa öppettider
  • Vi visar bilen där du är

Referenser

AAUC SilverSwish