Redo att sälja?

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vill du få ut maximalt betalt för din bil och kan vänta en stund på pengarna väljer du Uppdragsförsäljning Vill du ha en snabb, smidig affär och pengarna på kontot inom 24 timmar väljer du Sälj direkt.

Uppdragsförsäljning
Sälj direkt

1. Värdering

Bilen värderas och du får ett avtalat fast utpris till dig vid försäljning.

2. Inlämning

Vi ser gärna att du som säljare besöker oss vid inlämning för att se hur vår lokal ser ut, vilka vi som arbetar här är och var bilen kommer att stå under uppdraget. Behöver du hjälp med transporten hit så ordnar vi självklart det.

3. Kostnadsförslag

Efter vårt kostnadsfria test & genomgång av bilen kontaktar vi dig om det är något som behöver åtgärdas och berättar vad det kostar. Efter godkännande påbörjar vi eventuella åtgärder.

Vi ombesörjer även in- och utvändig rekond av bilen – helt kostnadsfritt för dig.

4. Marknadsförslag

Vi tar professionella bilder, filmar bilen och skriver en annonstext som på ett attraktivt sätt presenterar & säljer in just din bil. Bilen annonseras sedan på Bytbil, Blocket, Youtube samt vår egen hemsida. Vi erbjuder även våra intressenter visning av bilen hemma eller på deras arbetsplats.

5. Försäljning

När bilen är såld meddelar vi er detta omgående. Vi löser eventuell befintlig finansiering/leasing och betalar ut det avtalade priset till ert konto.

Klart!

Fyll i kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Eller ring oss direkt på 070-264 82 63 eller mail uppdrag@modernabilab.se

1. Värdering

Efter ni beskrivit bilen värderas den och ni får ett inköpspris där vi reserverar oss för fel som kan upptäckas vid ett test.

2. Transport

Vi hämtar bilen kostnadsfritt i hela Sverige! Vill ni lämna bilen själv i någon av våra butiker går det bra också.

3. Test

Efter vårt kvalitetstest kontaktar vi dig om det är något fel på bilen, vi tar hänsyn till år och mil när vi testar bilen. Eventuell kostnad dras sedan från inköpspriset.

4. Betalning

Pengarna betalas ut direkt till ditt konto och vi registrerar över bilen på oss.

Klart!

Fyll i kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Eller ring oss direkt på 070-238 22 63 eller mail inkop@modernabilab.se